Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaje

Příspěvky

Vánoční volejbalový turnaj 2019

20. 1. 2020

Jako každý rok už posledních sedm let se 27. prosince setkáváme ve sportovní hale na tradičním volejbalovém turnaji smíšených šestičlenných družstev. Turnaj pořádá oddíl volejbalu, který spadá pod odbor SPV (Sport pro všechny) TJ Sokol Tovačov.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Turnaje | Fotografie: Vánoční volejbalový turnaj 2019

Vánoční volejbalový turnaj 2018

4. 1. 2019

V naší sportovní hale se stal milou vánoční „tradicí“ volejbalový turnaj. Jedná se o turnaj smíšených družstev, který se letos konal již pošesté.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Turnaje | Fotografie: Vánoční volejbalový turnaj 2018

Vánoční volejbalový turnaj 2017

7. 1. 2018

Vánoční svátky patří k těm nejkrásnějším dnům v roce, kdy se scházejí u jednoho stolu celé rodiny, přátelé a známí, dodržují se již prastaré zvyky a tradice a lidé jsou v tomto čase k sobě vlídnější.  Takovou milou „tradicí“ se pomalu stává také náš vánoční volejbalový turnaj smíšených družstev, který se letos konal již počtvrté.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Turnaje

Volejbalový turnaj ve Věrovanech: Tovačovští skončili sedmí

28. 5. 2017

V sobotu 13. května 2017 se na antukovém hřišti ve Věrovanech uskutečnil třetí ročník volejbalového turnaje smíšených družstev neregistrovaných hráčů – Memoriál Jardy Mourala, který pořádala tamní tělovýchovná jednota. Volejbalové turnaje mají ve Věrovanech čtyřicetiletou tradici a členové našeho volejbalového oddílu se jich v posledních 8 letech pravidelně zúčastňují.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Turnaje