Jdi na obsah Jdi na menu

Tovačovský turnaj stolních tenistů vyhrál Janík z Ondratic

20. 3. 2016

stupne_vitezu_mbo_2016_mini.jpgMožná nečekaný, ale zasloužený triumf. Tak lze okomentovat prvenství Michala Janíka z divizních Ondratic, který dokázal zvítězit na tradičně kvalitně obsazeném turnaji stolních tenistů v Tovačově.

V rámci 13. ročníku Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala, jež je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu, se mu podařilo ve finále proti Lukáši Masaříkovi z TTC Komořany (mj. vítězi ročníku 2013 – pozn.) odvrátit tři mečboly a zlomit tak pětisetovou konfrontaci ve svůj prospěch.


Masařík se tak musel nakonec spokojit se stříbrnou pozicí. Stupně vítězů doplnil Jindřich Bluma mladší z Buku, který v souboji o bronz porazil Milana Burdu z Rakova. Páté místo si vysloužil prvenstvím v turnaji útěchy Pavel Koutný z Buku.


Janík se tak stal po Pavlu Koutném, Igoru Coufalovi, Bedřichu Šubovi, Jaroslavu Ptáčkovi, Vítu Dvořákovi, Lukáši Masaříkovi a Zdeňku Daňkovi osmým vítězem putovního poháru.

 

Oddíl stolního tenisu tímto děkuje rodině Bořivoje Otáhala za krásný putovní pohár, finanční podporu a občerstvení pro hráče, dále sponzorům turnaje – firmám: BETONIKA spol. s.r.o. Lobodice, EMOS spol. s.r.o. Přerov, ESKO-BAR Tovačov, ŠUMAVSKÝ PRAMEN a.s. – distribuce Olomouc, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, ZOMAplast s.r.o. Přerov, MOUNTFIELD Přerov a FOOD BROKERS s.r.o. – zastoupenou Ing. Stanislavem Mračkem a Petru Zavadilovi za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálu.

 

Zároveň děkujeme i starostovi města Tovačova Mgr. Bc. Leonu Bouchalovi za účast na turnaji, věcné ceny a všem účastníkům za příjemný sportovní zážitek.

 

FOTOGALERII Z TURNAJE NAJDETE NA OFICIÁLNÍM WEBU ODDÍLU STOLNÍHO TENISU.

 

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Michal Janík

Sokol Ondratice

2.

Lukáš Masařík

TTC Komořany

3.

Jindřich Bluma ml.

Sokol Buk

4.

Milan Burda

SK Rakov

5.

Pavel Koutný

Sokol Buk

6.

Lukáš Valašík

SK Přerov

7.

Pavel Gorecki

Sokol Jezernice
 8.

Lukáš Venclů

Sokol Jezernice