Jdi na obsah Jdi na menu

Pohodová sobota proběhla v příjemné komorní atmosféře

2. 11. 2014

V sobotu 1. 11. 2014 uspořádali cvičitelé České Asociace Sport pro všechny akci s názvem Pohodová sobota. Toto sportovní dopoledne se konalo již podruhé a na akci se spolupodíleli Centrum Proactivity a Studio IF z Tovačova.

 Celé dopoledne si zájemci mohli pod vedením zkušené instruktorky Olgy Čechmánkové vyzkoušet v několika lekcích kondiční chůzi H.E.A.T na mechanických pásech Maxrunner, které nám bezplatně zapůjčila společnost Proactivity. Souběžně s těmito lekcemi probíhala další cvičení. Na úvod jsme se protáhli s Markétou a potrápili svá těla při pilates s Vendulou, která vede tyto lekce na fakultě pedagogické a fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci.

Další půlhodinka patřila opět Markétě a cvičení s kmitacími tyčemi, které jsou výbornou rehabilitační a kondiční pomůckou při posilování zejména hlubokého zádového svalstva. Lenka si pro nás připravila dynamické cvičení na gymballech a poslední hodinka patřila aerobiku a protahování s Olgou. Jako doprovodný program byly zdarma nabídnuty masáže zad a šíje a zájemci si mohli prohlédnout a koupit sportovní fitness oblečení. Iveta Kohnová ze Studia IF zájemkyním zdarma udělala suchou pedikúru, malování nehtů a úpravu obočí. Pro všechny byl zajištěn pitný režim a účastníci lekcí H.E.A.T dostali energetické tyčinky.
 

 

Náhledy fotografií ze složky 1. listopadu 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář