Jdi na obsah Jdi na menu

Stolní tenis: Hranický Šuba tovačovský pohár neobhájil, vyhrál Dvořák

12. 4. 2011

mbo_stupne_vitezu_2011.jpgOsmý ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala je již minulostí. Prestižní turnaj letos přilákal devětatřicet účastníků. Kromě těch tradičních dorazila i nová jména, která byla příjemným překvapením. Asi jedinou otázkou bylo to, zda-li Bedřich Šuba dokáže vybojovat pátý triumf či nikoli. Hranická ikona byla blízko, velmi blízko. V pátém setu Šubovi chyběl jediný finálový míček k tomu, aby realizoval očekávané. Bitvu nervů však lépe zvládl jeho soupeř Vít Dvořák.

 

 

Přerovský hráč přečkal čtyři mečboly a nakonec se radoval z vítězství. Třetí skončil Jakub Chalupa z Neředína před Milanem Šocem z Přerova. Pátým místem se blýskl novic Zdeněk Daněk ml. z divizních Komořan. 

Bližší informace o průběhu turnaje budou publikovány nejbližším vydání (8. dubna) Nového Přerovska a na portálu Olomouc.cz.

Oddíl stolního tenisu tímto děkuje rodině Bořivoje Otáhala za krásný putovní pohár, poháry pro 1. až 4. místo a občerstvení pro hráče, sponzorům turnaje – firmám: CONSULTEST Brno, Skanska Prefa Tovačov, BETONIKA Lobodice, Drinex Olomouc, MOUNTFIELD Přerov, Rybářství Tovačov – Jiří Zahradníček, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, LAMA – Marie Špalková Troubky a INLOBO Lobodice za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálu a všem účastníkům za krásný sportovní zážitek.

Závěrem chceme poděkovat starostovi města Tovačov Mgr. Leonu Bouchalovi za jeho premiérovou účast na turnaji, krásné ceny pro hráče a slíbenou podporu města při pořádání dalších turnajů ve stolním tenisu.

 

 

Memoriál Bořivoje Otáhala (turnaj jednotlivců)

 

Pořadí Jméno Mužstvo

1.

Vít Dvořák

SK Přerov

2.

Bedřich Šuba

Sigma Hranice

3.

Jakub Chalupa

Sokol Neředín

4.

Milan Šoc

SK Přerov

5.

Zdeněk Daněk ml.

TTC Komořany

6.

Josef Plšek

SK Přerov

7.

Radim Lechner

SK Přerov
8.

Lukáš Venclů

Sigma Hranice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář