Jdi na obsah Jdi na menu

Stolní tenis

Příspěvky

Stolní tenisté Tovačova mají za sebou první polovinu soutěžního ročníku 2009/2010

22. 12. 2009

ObrazekSkončila první povina soutěžního ročníku, a tak je možnost úvodního bilancování. Oproti loňské sezoně si naše týmy pohoršily. Áčko zaujímá v Krajské soutěži II. třídy sedmé místo, béčko jako staronový tým Regionálního přeboru I. třídy je předposlední a céčko je v Regionálním přeboru III. třídy sedmé. Nutno říct, že se řada soutěží vlivem přesunu týmů zkvalitnila, což se ve výsledcích projevilo - více na oficiální www prezentaci oddílu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Tovačovský turnaj vyhráli Šuba s Loukotou, v jednotlivcích kraloval Bluma

21. 12. 2009

ObrazekV sobotu 19. prosince 2009 se ve Sportovní hale v Tovačově uskutečnily dva tradiční turnaje, které jsou vzpomínkou na dlouholeté členy místního oddílu. Memoriál Tomáše Hanečky (dvojice) vyhráli Šuba s Loukotou z Hranic, kteří ve finále porazili smíšenou týmovou dvojici Venclů - Gorecki. Finále jednotlivců (Memoriál Františka Přecechtěla) bylo vyrovnaným soubojem dravého mládí mezi Blumou ml. a Králem. Po velkém boji se z triumfu radoval prvně jmenovaný - více na oficiální www prezentaci oddílu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Smolný víkend stolních tenistů

18. 10. 2009

Naše týmy odehráli další utkání v rámci svého sezonního rozpisu. Bohužel ani v jednom případě nepřišel bodový úspěch. A-tým, hrající Krajskou soutěž II. třídy, podlehl na půdě Lipníku a posléze i Hranic. V Regionálním přeboru I. třídy B-tým prohrál v Dřevohosticích a neuspělo ani "Céčko", které podlehlo největšímu favoritovi soutěže týmu Hranic.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté mají za sebou úvodní kola, z výhry se radovalo jen Céčko

4. 10. 2009

O víkendu vstoupily všechny naše týmy do úvodních zápasů sezony. A-tým, hrající Krajskou soutěž II. třídy, podlehl na půdě jednoho z favoritů soutěže Neředína 13:5. B-tým se po roční odmlce opět po postupu představil v Regionálním přeboru I. třídy, ale silnému soupeři z Chropyně podlehl 12:6. Z vítězství se radoval jen C-tým, který překvapil vysokým vítězství 13:5 proti loni druhému celku soutěže Miloticím.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté Tovačova vyrážejí do bojů o body

2. 10. 2009

Již o víkendu vstoupí všechny naše mužstva do mistrovských utkání. A - tým v sobotu zavítá na půdu Neředína. "Béčko" v neděli pojede do Chropyně a tentýž den půjde do akce i "Céčko", které doma přivítá jednoho favoritů na postup do vyšší soutěže Milotice. 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Členská schůze oddílu stolního tenisu

23. 5. 2009

V pátek 29. května se v Hostinci Na Lapači koná valná hromada oddílu stolního tenisu. Sraz je v 18 hodin na tovačovském hřbitově, kde zavzpomínáme na Ing. Bořivoje Otáhala a jeho nedožité 61. narozeniny. Účast všech členů a pozvaných je povinná. Na valnou hromadu přineste členské průkazy TJ Sokol Tovačov, registrační průkazy a peníze na členské a oddílové příspěvky na rok 2009. Případné dotazy - kontakt.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté Tovačova mají za sebou vynikající ročník

4. 5. 2009

ObrazekPro tovačovské týmy byla letošní sezóna velmi úspěšná. "Áčko" obsadilo v krajské soutěži páté místo. "Béčko" triumfovalo v regionálním přeboru II. třídy a postupuje do I. třídy. "Céčko", které se po dlouhých deseti letech vrátilo do soutěžního kolotoče, zakončilo sezónu v regionálním přeboru III. třídy na výborném třetím místě - detaily.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté se pilně připravují na nový ročník

23. 8. 2008

Obrazek Letní příprava graduje a pomalu, ale jistě se již střádají plány na novou sezónu. Oddíl stolního tenisu vstoupí do soutěží v počtu tří týmů. Což se naposledy událo před deseti lety. Podrobnější informace naleznete na www prezentaci klubu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis