Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční volejbalový turnaj 2018

4. 1. 2019
V naší sportovní hale se stal milou vánoční „tradicí“ volejbalový turnaj. Jedná se o turnaj smíšených družstev, který se letos konal již pošesté.
         
Vše se odehrálo ve čtvrtek 27. 12. 2018 ve sportovní hale v Tovačově. Do turnaje se přihlásilo osm týmů, a to nejen místních nadšenců pro tento sport, ale také přespolních. I letos se dostavily dva týmy hráčů ze sousedních Troubek a loňský nováček z nedalekých Želatovic. Zbývající družstva tvořili zástupci volejbalového oddílu Tovačov, Města Tovačov a tři party nadšenců z našeho města.  Družstva byla šestičlenná smíšená, tzn. že v každém týmu musely hrát alespoň dvě ženy. Věkové omezení se v tomto turnaji nekoná, zahrát si mohou přijít mladí i ti starší.
       
Nejprve byly týmy rozlosovány do dvou skupin, z nichž pak vítězové hráli o medailové pozice. Pro první tři úspěšná družstva byly přichystány pěkné ceny, za které bychom chtěli touto cestou poděkovat našim věrným sponzorům – Městu Tovačov a Řeznictví Tomáš Rous.
       
Nálada na turnaji byla opět skvělá! Všichni se navzájem povzbuzovali, fandili svým favoritům a obdivovali hráčské výkony některých borců. Podpořit hráče přišli i členové rodin, přátelé, kamarádi. Příjemná atmosféra panovala i v místním bufetu, kde se týmy scházely po zápase, aby probraly své výkony a navázaly nová přátelství s ostatními účastníky turnaje. Posedět bylo u čeho, neboť každé družstvo přineslo „něco malého“ pro ty ostatní v duchu turnaje „družstvo hostí družstvo“. A tak se na stolech sešly samé vánoční dobroty: chlebíčky, jednohubky, klobásky, tlačenky, výborné pomazánky, sýry, ale také cukroví, rolády nebo výborné povidlové buchty!
       
Tradice vánočního turnaje byla dodržena – lidé se sešli, aby spolu prožili příjemné sportovní chvíle, aby si popovídali, pozdravili se a popřáli si pěkné svátky. Troufám si říct, že si to všichni náramně užili. Takže stejně jako v předchozích šesti letech jste v tomto roce opět 27. 12. srdečně vítáni k nám do haly, kde se můžete nejen pobavit, ale především si zahrát.  
 
Bilance turnaje:
 
 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční volejbalový turnaj 2018