Báječná pomazánka: forshmak podle zcela nového receptu

Recept na báječnou pomazánku z jednoduchých surovin.

Forshmak – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/

Nabízíme vám recept na legendární foršmak s novými ingrediencemi, tato verze se mírně liší od klasické, ale struktura pokrmu bude ještě lepší. Foršmak můžete podávat namazaný na chlebu, krutonech nebo v košíčcích, hodí se i ne slavnostní stůl.

Mimochodem, do pokrmu můžete pro oživení přidat trochu čerstvého kopru, uvádí My s odkazem na tanya_akopyan_recepty.

Foršmak na nový způsob – recept

Složení: 1:

  • Mírně solený sleď – 250 g
  • Vejce – 1-2 ks.
  • Tavený sýr
  • Jablka
  • Vařené brambory
  • Syrová cibule – ¼ ks.
  • Malý krajíc chleba
  • Máslo – 50 g

Předem uvařte vejce natvrdo a brambory do měkka, vychlaďte.

Do mísy mixéru dejte oloupané sledě, vejce, sýr, oloupané jablko, brambory, cibuli, chléb a máslo.

Vše důkladně prošlehejte, ozdobte zelení.

Mimochodem, některé hospodyňky dávají přednost tomu, aby foršmak nešlehaly mixérem, ale všechny ingredience nasekaly najemno.

Dobrou chuť!

Podívejte se na video, jak připravit forshmak:

O osobě: tanya_akopyan_recepty

tanya_akopyan_recepty je populární ukrajinská kuchařská blogerka na Instagramu. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty znamenitých jídel. K odběru recept_dny_y_tanya_akopyan se přihlásilo více než 107 tisíc uživatelů sociální sítě.

Pokud jste si všimli chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
TJ Sokol Tovačov - Průvodce domácím komfortem