Recept na báječnou pomazánku z jednoduchých surovin.
Forshmak – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/
Nabízíme vám recept na legendární foršmak s novými ingrediencemi, tato verze se mírně liší od klasické, ale struktura pokrmu bude ještě lepší. Foršmak můžete podávat namazaný na chlebu, krutonech nebo v košíčcích, hodí se i ne slavnostní stůl.
Mimochodem, do pokrmu můžete pro oživení přidat trochu čerstvého kopru, uvádí My s odkazem na tanya_akopyan_recepty.
Foršmak na nový způsob – recept
Složení: 1:
- Mírně solený sleď – 250 g
- Vejce – 1-2 ks.
- Tavený sýr
- Jablka
- Vařené brambory
- Syrová cibule – ¼ ks.
- Malý krajíc chleba
- Máslo – 50 g
Předem uvařte vejce natvrdo a brambory do měkka, vychlaďte.
Do mísy mixéru dejte oloupané sledě, vejce, sýr, oloupané jablko, brambory, cibuli, chléb a máslo.
Vše důkladně prošlehejte, ozdobte zelení.
Mimochodem, některé hospodyňky dávají přednost tomu, aby foršmak nešlehaly mixérem, ale všechny ingredience nasekaly najemno.
Dobrou chuť!
Podívejte se na video, jak připravit forshmak:
O osobě: tanya_akopyan_recepty
tanya_akopyan_recepty je populární ukrajinská kuchařská blogerka na Instagramu. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty znamenitých jídel. K odběru recept_dny_y_tanya_akopyan se přihlásilo více než 107 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud jste si všimli chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.