Jedna cenově dostupná ingredience dodá bramborám příjemnou křupavost.
Tajemství dokonalých smažených brambor / Koláž: My, foto: screenshoty z videa
Naučíte se:
- Co přidat na pánev před smažením brambor?
- Jak připravit křupavé smažené brambory
Na první pohled umí smažit brambory každý. Často však změknou, rozpadají se a vůbec nekřupou. Chcete-li tento problém odstranit, můžete využít zajímavý hack.
My zjistil, že tajemství křupavých smažených brambor, které vždy drží tvar, sdílela na TikToku cristik_crazy_food ukrajinská blogerka Kristina Bortnik.
Co přidat na pánev na smažení brambor
Christina poznamenala, že křupavost bramborám dodá velmi jednoduchá a cenově dostupná ingredience. Jde o mouku. Potřebujete jí pouze jednu polévkovou lžíci.
Když je olej na pánvi dobře rozehřátý, přidejte do něj mouku a dobře promíchejte, aby v ní nebyly hrudky. Poté můžete do oleje vložit brambory na smažení, které budou neuvěřitelně chutné a křupavé.
Podívejte se na video, jak připravit křupavé brambory:
O osobě: Christina Bortnik
Kristina Bortnik je ukrajinská blogerka, autorka TikTok stránky cristik_crazy_food, kde zveřejňuje videa o svém životě, ale i recepty a kulinářské lifehacky. Kristininu stránku odebírá více než 7 tisíc uživatelů.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte prosím potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.