Co přidat na pánev, aby byly smažené brambory křupavé – Lifehack

Jedna cenově dostupná ingredience dodá bramborám příjemnou křupavost.

Tajemství dokonalých smažených brambor / Koláž: My, foto: screenshoty z videa

Naučíte se:

  • Co přidat na pánev před smažením brambor?
  • Jak připravit křupavé smažené brambory

Na první pohled umí smažit brambory každý. Často však změknou, rozpadají se a vůbec nekřupou. Chcete-li tento problém odstranit, můžete využít zajímavý hack.

My zjistil, že tajemství křupavých smažených brambor, které vždy drží tvar, sdílela na TikToku cristik_crazy_food ukrajinská blogerka Kristina Bortnik.

Co přidat na pánev na smažení brambor

Christina poznamenala, že křupavost bramborám dodá velmi jednoduchá a cenově dostupná ingredience. Jde o mouku. Potřebujete jí pouze jednu polévkovou lžíci.

Když je olej na pánvi dobře rozehřátý, přidejte do něj mouku a dobře promíchejte, aby v ní nebyly hrudky. Poté můžete do oleje vložit brambory na smažení, které budou neuvěřitelně chutné a křupavé.

Podívejte se na video, jak připravit křupavé brambory:

O osobě: Christina Bortnik

Kristina Bortnik je ukrajinská blogerka, autorka TikTok stránky cristik_crazy_food, kde zveřejňuje videa o svém životě, ale i recepty a kulinářské lifehacky. Kristininu stránku odebírá více než 7 tisíc uživatelů.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte prosím potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
TJ Sokol Tovačov - Průvodce domácím komfortem