Zmizte ze stolu jako první: recept na elegantní houbový předkrm

Neuvěřitelně chutné houby v sójové omáčce.

Recept na fantastický houbový předkrm / Koláž: My, foto: screenshoty z videa

Pokud jsou mezi hosty budoucí slavnostní hostiny milovníci hub, bude snadné je ohromit jednoduchým receptem na neuvěřitelně chutné a syté houby v sójové omáčce.

O tom na své stránce v TikToku _s_anna._ vyprávěla ukrajinská blogerka Anna, píše My.

Houby v sójové omáčce – recept

Složení: 1:

  • Houby 600 g
  • Sůl 1/4 lžičky.
  • Černý pepř
  • Paprika
  • Italské bylinky
  • Olej 2 polévkové lžíce.

Dresink:

  • Kopr
  • Petržel
  • Zelená cibule
  • Česnek 3 stroužky
  • Sójová omáčka 3 polévkové lžíce.
  • Olej 1 polévková lžíce.

Nejprve je třeba houby dobře opláchnout a osušit. Poté k nim přidejte koření a olej a vše důkladně promíchejte. Houby položte na plech vyložený pergamenem a pečte v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia 25-30 minut.

Zatímco se houby pečou, můžete si k nim připravit dresink. K tomu nasekejte kopr, petržel a cibuli, utřete česnek. Všechny nasekané ingredience smíchejte s olejem a sójovou omáčkou.

Když jsou houby uvařené, dobře je promícháme se zálivkou a předkrm je hotový.

Dobrou chuť!Podívejte se na video, jak připravit lahodný houbový předkrm:

O zdroji: _with_anna._

_with_anna._ je stránka ukrajinské blogerky Anny, která na sociálních sítích sdílí jednoduché recepty na chutné pokrmy a tipy na úklid bez stresu. Blogerčinu stránku na TikToku sleduje více než 150 000 uživatelů.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
TJ Sokol Tovačov - Průvodce domácím komfortem