Recept na nestandardní, ale velmi chutné řízky.
Nejchutnější játrové řízky / Koláž: My, foto: screenshoty z videa
Často se stává, že vás řízky z masa omrzí a chcete si uvařit něco zajímavějšího a chuťově bohatšího. V takovém případě můžete zkusit udělat játrové řízky.
My se naučil, že nepotřebují mnoho produktů, času a úsilí. Zároveň játrové řízky chutnají neuvěřitelně. Blogerka Anna Timošenko nám o tom řekla v pořadu TikTok.
Játrové řízky – recept
Složení: Játra, játra, játra, játra, játra, játra, játra:
- Játra 1kg
- Cibule 1 ks.
- Vejce 1-2 ks
- Mouka 2 lžíce mouky
- Sůl
- Koření
Pro přípravu játrových řízků je třeba játra nejprve omýt a nakrájet na kousky. Poté nastrouháme cibuli na jemném struhadle, přidáme ji spolu s vejcem a oblíbeným kořením do „nádivky“.
Dalším krokem je přidat do mísy mouku a všechny ingredience dobře promíchat. Játrové řízky by se měly smažit 4-5 minut z každé strany.
Dobrou chuť!
Podívejte se na video, jak připravit játrové řízky:
O osobě: Anna Tymošenková
Anna Tymošenková je ukrajinská bloggerka, která má na TikToku více než 45 tisíc uživatelů. Anna publikuje videa s recepty pro každou příležitost a chuť.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím kláves Ctrl+Enter informujte redakci.