Díky jedné jednoduché přísadě v nálevu budou vaše rajčata neuvěřitelně aromatická a lahodná.
Recept z kyselých rajčat / Koláž: My, foto depositphotos.com
Sezóna zavařování se již chýlí ke konci, ale ještě je čas stihnout připravit oblíbená kyselá rajčata. My našel jednoduchý recept na neuvěřitelně chutná kyselá rajčata s tajnou přísadou.
Autor ukrajinského kulinářského YouTube-blogu „Smachna zdorovaya iza“ prozradil, jak snadno připravit kyselá rajčata na zimu.
Produkty na 3litrovou sklenici:
- voda – 1,5 litru;
- sůl – 1,5 lžíce. litr;
- cukr – 3 polévkové lžíce;
- hořčičný prášek – 1,5 lžíce. l.
Postup vaření
Na dno sklenice nebo plastové nádoby položte křenové listy a snítky kopru a na ně položte rajčata.
Na nálev nejprve svařte vodu, přidejte sůl, cukr a hořčičný prášek. Dobře promíchejte, aby se vše rozpustilo.
Rajčata zalijte nálevem a přikryjte pokličkou.
Rajčata nechte dva dny při pokojové teplotě a poté je uložte do lednice.
Dobrou chuť!
Jak uvařit kyselá rajčata – podívejte se na video:
Další recepty:
O kanálu YouTube: „Lahodné zdravé jídlo“
„Delicious Healthy Food“ je kanál na YouTube, který provozuje žena jménem Olga. Sdílí jednoduché recepty na zdravá jídla, která udržují tělo štíhlé a plné energie. Kanál odebírá více než 6,5 tisíce uživatelů.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.