Recept na božská kyselá rajčata: hlavní tajemství je v nálevu

Díky jedné jednoduché přísadě v nálevu budou vaše rajčata neuvěřitelně aromatická a lahodná.

Recept z kyselých rajčat / Koláž: My, foto depositphotos.com

Sezóna zavařování se již chýlí ke konci, ale ještě je čas stihnout připravit oblíbená kyselá rajčata. My našel jednoduchý recept na neuvěřitelně chutná kyselá rajčata s tajnou přísadou.

Autor ukrajinského kulinářského YouTube-blogu „Smachna zdorovaya iza“ prozradil, jak snadno připravit kyselá rajčata na zimu.

Produkty na 3litrovou sklenici:

  • voda – 1,5 litru;
  • sůl – 1,5 lžíce. litr;
  • cukr – 3 polévkové lžíce;
  • hořčičný prášek – 1,5 lžíce. l.

Postup vaření

Na dno sklenice nebo plastové nádoby položte křenové listy a snítky kopru a na ně položte rajčata.

Na nálev nejprve svařte vodu, přidejte sůl, cukr a hořčičný prášek. Dobře promíchejte, aby se vše rozpustilo.

Rajčata zalijte nálevem a přikryjte pokličkou.

Rajčata nechte dva dny při pokojové teplotě a poté je uložte do lednice.

Dobrou chuť!

Jak uvařit kyselá rajčata – podívejte se na video:

Další recepty:

O kanálu YouTube: „Lahodné zdravé jídlo“

„Delicious Healthy Food“ je kanál na YouTube, který provozuje žena jménem Olga. Sdílí jednoduché recepty na zdravá jídla, která udržují tělo štíhlé a plné energie. Kanál odebírá více než 6,5 tisíce uživatelů.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
TJ Sokol Tovačov - Průvodce domácím komfortem