Chladnější než Nutella: recept na třísložkovou čokoládovou pastu za 5 minut

Recept na neuvěřitelně chutné těstoviny, které lze použít i jako fondán na dezerty.

Recept na nádhernou čokoládovou těstovinu / Koláž: My, foto: screenshoty z videa

Nutellu zbožňuje mnoho lidí, ale ceny za ni v supermarketu jsou poměrně vysoké. Čokoládovou pastu, která není o nic horší než oblíbená sladkost, si však můžete vyrobit i doma.

My se dozvěděl, že k její výrobě stačí tři ingredience a minimum času. náš krajan blogerka Anna o ní vyprávěla na TikToku anny.cooking.

Čokoládová pasta – recept

Složení:

  • Kakao 100 g
  • Voda 150 ml
  • Med 100 g

Čokoládovou pastu připravíte tak, že nejprve převaříte vodu a ochladíte ji na pokojovou teplotu. Poté ji v míse nebo v kuchyňském robotu smíchejte s kakaem a medem.

Všechny ingredience šlehejte 5 minut, dokud nebudou svěží. Čokoládová pasta je hotová a můžete ji skladovat v lednici až dva týdny.

Dobrou chuť!

Podívejte se na video o výrobě čokoládové pasty:

O osobě: anny.cooking

anny.cooking je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru anny.cooking se přihlásilo více než 350 tisíc uživatelů sociální sítě.

Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
TJ Sokol Tovačov - Průvodce domácím komfortem