Recept na neuvěřitelně chutné těstoviny, které lze použít i jako fondán na dezerty.
Recept na nádhernou čokoládovou těstovinu / Koláž: My, foto: screenshoty z videa
Nutellu zbožňuje mnoho lidí, ale ceny za ni v supermarketu jsou poměrně vysoké. Čokoládovou pastu, která není o nic horší než oblíbená sladkost, si však můžete vyrobit i doma.
My se dozvěděl, že k její výrobě stačí tři ingredience a minimum času. náš krajan blogerka Anna o ní vyprávěla na TikToku anny.cooking.
Čokoládová pasta – recept
Složení:
- Kakao 100 g
- Voda 150 ml
- Med 100 g
Čokoládovou pastu připravíte tak, že nejprve převaříte vodu a ochladíte ji na pokojovou teplotu. Poté ji v míse nebo v kuchyňském robotu smíchejte s kakaem a medem.
Všechny ingredience šlehejte 5 minut, dokud nebudou svěží. Čokoládová pasta je hotová a můžete ji skladovat v lednici až dva týdny.
Dobrou chuť!
Podívejte se na video o výrobě čokoládové pasty:
O osobě: anny.cooking
anny.cooking je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru anny.cooking se přihlásilo více než 350 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.