Rychlý recept na neuvěřitelně chutnou pomazánku.
Jak vyrobit nádhernou veverčí pomazánku / Koláž: My, foto: snímky obrazovky z videa
Chlebová pomazánka je univerzální pokrm pro každý den i pro slavnostní tabuli. A aby všem chutnala, můžete si z ní udělat velmi oblíbenou pomazánku Běloška.
My se dozvěděl, že nejen ohromí chutí, ale také nezasáhne rodinný rozpočet, protože se připravuje z jednoduchých a cenově dostupných surovin. Na TikToku o ní vyprávěla ukrajinská blogerka Maria mariiam_foodblog.
Rychlá rýžová večeře: recept na dokonalé jídlo za 20 minut.
Veverčí pomazánka – recept
- Vejce 2 ks.
- Mrkev 1 ks
- Tavené sýry 2 ks
- Majonéza 2-3 polévkové lžíce.
- Česnek 2-3 stroužky
- Sůl
- Pepř
Nejprve musíme uvařit vejce a mrkev. Když jsou uvařené, nastrouháme vejce na jemném struhadle. Poté totéž uděláme s mrkví a taveným sýrem.
Pomazánku dochutíme majonézou, česnekem a kořením podle chuti. Dresink můžeme podávat samostatně nebo s chlebem.
Podívejte se na video, jak tuto legendární pomazánku připravit:
O osobě: mariiam_foodblog
mariiam_foodblog je populární ukrajinská foodblogerka na sociální síti Instagram, která sdílí své oblíbené vyzkoušené recepty. K odběru mariiam_foodblog se přihlásilo více než 11 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte prosím potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.