Křehkou bramborovou kaši, která se nebude lišit od restaurační kaše, je reálné připravit doma.
Tajemství dokonalé bramborové kaše / Koláž: My, foto: depositphotos.com
Dozvíte se:
- Co přidat do brambor, aby byla bramborová kaše křehká?
- Jak správně šlehat brambory
Bramborová kaše – na první pohled jednoduchý pokrm na přípravu, to však není tak docela pravda. Z bramborové kaše často vycházejí malé kousky brambor a není dostatečně jemná.
My se naučil, jak tyto problémy vyřešit pomocí několika tajných kroků. náš krajan blogerka Anna o nich vyprávěla na TikToku anny.cooking.
Jak správně uvařit brambory na kaši
Aby byla bramborová kaše dokonalá, je důležité brambory nejen dobře umlít, ale také správně uvařit. Blogerka radí nezapomenout osolit vodu, ve které se budou brambory vařit.
Co přidat do brambor
Po uvaření brambor slijte vodu z hrnce a uhněťte bramborovou kaši. Poté přidáme štědrou hroudu másla a horké mléko. To jsou ingredience, díky kterým budou brambory křehké.
Největší tajemství dokonalé bramborové kaše
Posledním krokem při přípravě dokonalé bramborové kaše je šlehání. Je však důležité, abyste brambory mohli šlehat pouze mixérem – díky tomu budou sypké jako obláček. Pokud však budete brambory šlehat mixérem, získáte lepkavou hmotu.
Podívejte se na toto video a zjistěte, jak připravit dokonalou bramborovou kaši:
O osobě: anny.cooking
anny.cooking je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru anny.cooking se přihlásilo více než 350 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.