Jdi na obsah Jdi na menu

Stolní tenis

Příspěvky

Stolní tenis: Ve dvojicích zvítězili Dvořák se Zuzaňákem, v jednotlivcích triumfoval Daněk

19. 12. 2011

jednotlivci_min.jpgV sobotu 17. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje ve stolním tenisu, kterými si náš oddíl připomněl své dva dlouholeté hráče Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo dvaačtyřicet hráčů, kteří své soky vyzvali v turnaji dvojic a také při následné bitvě jednotlivců. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Kroměříže dvojice Vít Dvořák s Jiřím Zuzaňákem. Ti ve finále porazili Zdeňka Daňka s Ivanem Hejduškem z Komořan. Více informací na www oddílu stolního tenisu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Bravo, stolní tenisté Tovačova se pyšní prvními místy v soutěžích!

8. 11. 2011

pinec_ilu.jpgSledujeme: Sokol Tovačov je opět po letech na výsluní! A to díky výkonům místních stolních tenistů. Hned dva naše oddíly se vyhřívají na prvním místě. Áčko dosud z pěti odehraných zápasů čtyřikrát vyhrálo a jednou remizovalo a zcela po právo vládne Krajské soutěži II. třídy, skupiny A! Status lídra náleží také C-týmu, který po pondělní vysoké výhře ve Všechovicích dosáhl pátého vítězství z dosud šesti odehraných duelů. Za svými výkonnostními možnostmi zatím zaostává B-tým, ale věřme, že se mu brzy zadaří.

Výsledky z posledních odehraných zápas jednotlivých oddílů:

Krajská soutěž, skupina A: Tovačov "A" - Přerov "C" 13:5 (Body: Horák, Malec a Otáhal po 3,5, Palčík 2,5), Tovačov "A" - Sokol Náklo 15:3 (Body: Horák a Palčík oba 4,5, Otáhal 3,5, Malec 2,5).

Regionální přebor I. třídy: Chropyně "B" - Tovačov "B" 12:6 (Body: Palčík 2, Macháček a Polčák oba po 1,5, Vojtašek 1).

Regionální přebor III. třídy, skupina A: Všechovice "B" - Tovačov "C" 2:16 (Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4,5, Pazdera ml. 4, Ligurský 3).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Stolní tenisté Tovačova zahájili sezonu 2011/2012

2. 10. 2011

pinec_ilu.jpgSouhrn výsledků: O víkendu byly zahájeny soutěže stolních tenistů. Jako první si premiéru odbyl B-tým, který zavítal do Hranic. Bohužel proti favoritovi se náš celek nedokázal prosadit a prohrál vysoko 3:15 (Body: Polčák, Macháček, Vojtašek po 1). V sobotu zahájil svůj zápasový program v Krajské soutěži A-tým. V dramatickém střetnutí na domácí půdě naši dokázali pokořit Kojetín 12:6 (Body: Otáhal V. 4, Palčík a Horák 3, Malec 2). V neděli vstoupili do ostré konfrontace také hráči C-týmu, kteří ve své herně přehráli nováčka z Vlkoše 18:0 (Body: Pazdera ml., Mraček, Ligurský po 4,5, Lexmann 2,5, Skřipský O. 2,5). Podrobnosti na www oddílu stolního tenisu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenis: Hranický Šuba tovačovský pohár neobhájil, vyhrál Dvořák

12. 4. 2011

mbo_stupne_vitezu_2011.jpgOsmý ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala je již minulostí. Prestižní turnaj letos přilákal devětatřicet účastníků. Kromě těch tradičních dorazila i nová jména, která byla příjemným překvapením. Asi jedinou otázkou bylo to, zda-li Bedřich Šuba dokáže vybojovat pátý triumf či nikoli. Hranická ikona byla blízko, velmi blízko. V pátém setu Šubovi chyběl jediný finálový míček k tomu, aby realizoval očekávané. Bitvu nervů však lépe zvládl jeho soupeř Vít Dvořák.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Pozvánka: 8. ročník turnaje Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala ve stolním tenisu

9. 3. 2011

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 2. dubna se uskuteční tradiční turnaj, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu stolního tenisu. Přihlášení je ještě možné před zahájením turnaje do 8:00. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči 1., 2., 3. třídy regionálního přeboru, divize (hráč v základu týmu divize, popř. odehráno více než 50% utkání) a pozvaní. Propozice turnaje jsou k dispozici v příspěvku popř. ZDE.

Loňský ročník vyhrál hranický Bedřich Šuba, který si ve finále poradil s Pavelm Koutným z Buku. Třetí místo si vybojoval Lubomír Trabura z Nového Jičína.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Turnaj jednotlivců vyhrál přerovský Bařina, ve dvojicích zvítězili Chalupa se Zapletalem

20. 12. 2010

jednotlivci_b_2010_min.jpgV sobotu 18. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje ve stolním tenisu, které jsou nostalgickou vzpomínkou na dlouholeté a úspěšné členy místního oddílu. Memoriál Tomáše Hanečky (dvojice) ovládli Jakub Chalupa s Janem Zapletalem z Neředína, kterým se ve finále podařilo přehrát Pavla Koutného s Martinem Hrubým ze Sokolu Buk.

Finále jednotlivců (Memoriál Františka Přecechtěla) přineslo nervy drásající souboj plný unikátních výměn mezi Jiřím Bařinou a Jakubem Chalupou. Pětisetovou bitvu nakonec vyhrál prvně jmenovaný, který neuvěřitelnou sérií deseti bodů v řadě dokázal otočit nepříznivý stav 7:1 na konečných 7:11.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté Tovačova mají za sebou úvodní zápasy nového soutěžního ročníku

2. 10. 2010

pinec_ilu.jpgVšechny tři naše oddíly již absolvovaly první ostré zápasové bitvy sezony 2010/2011. Béčko v RP I. třídy nejprve remizovalo 9:9 s Lipníkem "C", ale následně si připsalo porážky s Přerovem "D" 3:15 a Čekyní "A" 6:12. Céčko si premiérový zápas v RP II. třídy odbylo až v rámci druhého kola, kdy smolně prohrálo se silnými Opatovicemi "A" 5:13. Chuť si spravilo v dohrávce, kdy porazilo v poměru 12:6 Lipník "D". Ve třetím kole zvítězilo vysoko 14:4 nad Dolním Újezdem "C". Jako poslední vstoupilo do zápasového programu KS II. třídy A-mužstvo. Na domácí půdě si poradilo s Němčicemi vysoko 15:3.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Memoriál místní legendy vyhrál už počtvrté Bedřich Šuba

20. 3. 2010

ObrazekI přes neúčast několika favoritů byla startovní listina turnaje díky několika novým tvářím opět silná. Náročnou cestu pavoukem zápasových bitev nejlépe zvládl Bedřich Šuba. Hranický hráč si ve finále poradil s Pavlem Koutným z Buku a navýšil svůj status rekordním čtvrtým prvenstvím. Třetí místo obsadil při své premiérové účasti Lubomír Trabura z Nového Jičína.

Kompletní výsledky naleznete na oficiální www prezentaci oddílu stolního tenisu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Pozvánka na turnaj: 7. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

10. 3. 2010

ObrazekV sobotu 20. března se v prostorách sportovní haly uskuteční tradiční turnaj jednotlivců ve stolním tenisu. Memoriál je vzpomínkou na historicky nejúspěšnějšího hráče oddílu a jednu z nejvýraznějších postav Sokolu Tovačov. Veškeré informace k akci naleznete na oficiální www prezentaci oddílu stolního tenisu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenisté Tovačova vstoupili do druhé poloviny soutěží úspěšně

20. 1. 2010

ObrazekVšechny tři naše oddíly již mají za sebou první a zároveň odvetná střetnutí nového roku. Áčko remizovalo s lídrem soutěže Lipníkem A 9:9 a v odpoledním střetnutí si poradilo s druhým týmem soutěže Hranicemi B 12:6. Béčko si připsalo překvapivou výhru 11:7 nad Chropyní B a céčko nejprve v dohrávce potrápilo druhé Milotice B 11:7 a posléze porazilo Lhotu A 14:4.

Detaily k zápasům naleznete na oficiální webové prezentaci oddílu.  
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0